About Me

Sunday, February 13, 2011

...25 peRkara...


Hmmm..... dah lama tak ditag dalam blog. 
Tapi sorry tau Kak Anum Shukri sebab lambat letak kat blog Moon ni.
Amat amat amat sibuk sejak akhir-akhir ni.
3 kali 'amat' tu maknanya Moon tak tipu. 
Heheee..... (^_^)v
 
Ni arahan asalnya:
"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to tag. You have to tag the person who tagged you. If I tag you its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."


So.... berikut adalah 25 senarai tentang diri Moon:
  1. Suka termenung.
  2. Berangan.
  3. Warna hijau.
  4. Kuetiau kung fu.
  5. Asam pedas.
  6. Makan ikan.
  7. Barli suam.
  8. Air kosong.
  9. Aizat Amdan.
  10. Main boling.
  11. Menonton kartun Adik di TV9. 
  12. Melihat benda yang kemas.
  13. Ketawa walaupun orang lain kata tak kelakar pon.
  14. Edit lagu yang disukai jadi ringtone.
  15. Tidur dengan 2 biji bantal di kepala.
  16. Walaupun panas tapi nak pakai selimut jugak. Letak kat kaki je.
  17. Suka komen status orang daripada buat status sendiri kat fb. Hahaa.....
  18. Lebih suka bahasakan diri 'kite'.
  19. Kurang gemar berchatting.
  20. Akan menjerit bila nampak cicak.
  21. Binatang yang merangkak macam cicak, biawak, buaya... semua tak suka.
  22. Sokong Jerman setiap kali World Cup.
  23. Teringin nak bersiar-siar kat Jerman.
  24. Lahir di Pahang, membesar di Johor.
  25. Moon sebenarnya perahsia. Hehehee......

Tag 25 orang pulak. Siapa ek?
Errr..... ramainya nak tag.
Hadoooiii...... (?_?) 

~end~

8 comments:

-Ain-Dak In- said...

kita byk persamaan la kak moon..

heee~

1,2,3,16,20,22 dan 23...
muahahahaha..

gimme 10 kak moon..

...:muRn! aQ!La:... said...

7/25 jek yg same ain?
kite berdua lom cukup tahap serasi bersama.
kalo msk rncangan tu kompom kalah.
oleh itu mgkin kite bley msk rncangan mari menari.
atau mentor mgkin.
heheheee......

-Ain-Dak In- said...

lebih dari 1 kategori byk la tuh..
aishhhh..
sepak pungkuk sat g..~

...:muRn! aQ!La:... said...

ain keladak cekam.
weeekkkk......

ummi anum said...

dah lama baca sebenarnya tp nak tinggal komen line tenet slow lebih dari siput..huhuh..anyway..thanks ya Moon..no 1,2,10,13..tu sama cam akak lah...

...:muRn! aQ!La:... said...

ye ke kak anum....
kite ade persamaan la kalo gitu.
hehee.....

Anonymous said...

wahhhh bnyk yg same....hehehe best2....

...:muRn! aQ!La:... said...

byk yg same...?
senaraikan la yg mane yg same.
nak tau gak ni.
heheee.....