About Me

Tuesday, June 13, 2017

...ini betul-betul boleh CERAHKAN KULIT...

cuaca sekarang tersangat la panas terik.
dengan cuaca macam ni boleh buat kulit kita jadi sunburn walau 20 minit berjemur terdedah pada matahari.
lama-lama kulit boleh jadi berbelang.
mula la orang kata "eiii... muka putih. tangan hitam."

muka putih sebab boleh pakai bedak dan foundation yang ada SPF dan boleh melindungi kulit.
bahagian tangan atau bahagian kulit lain pula terdedah pada matahari tanpa sebarang perlindungan.
ada yang pakai losyen tapi tak berfungsi sebagai SPF.
nak pakai sunblock, rasa rimas sebab berminyak dan melekit.

lotion 75 basuro putih yang hebat kesannya memutihkan kulit.
so kalau nak ke mana-mana saya mesti sapu lotion basuro ni.
sebab lotion ni memelihara kulit daripada sinaran uv. 
ada SPF 65 yang akan melindungi kulit dari kena sunburn.
juga mencerahkan dan melembutkan kulit. 
tak berminyak seperti sunblock. 
dan berbau wangian coklat.
selesa sangat bila dah pakai.

video

mencerahkan kulit secara semulajadi. 
nampak kan perbezaan yangg disapu lotion basuro dengan yang tak disapu? 
lepas ni tangan dah tak gelap lagi kena sunburn.
untuk info detail sila whatsapp 016-3710787.

~end~

...tayar tak BOCOR lagi...

tayar kereta, tayar motor, tayar basikal, spare tyre, tayar murah, tayar mahal, tayar golek, tayar berjenama, tayar import... semua tak bermakna kalau pancit dan bocor tengah jalan.

TAYAR KERETA/MOTOR/BASIKAL ANDA PANCIT?

• nak tukar tayar spare tapi LECEH.
lebih-lebih lagi bila berseorangan dan anda perempuan.

• nak tukar tayar spare tapi BAHAYA.
lagi-lagi di highway. kenderaan semua laju.

• nak tukar tayar spare tapi LAMBAT.
anda nak segera sampai ke destinasi.

• nak tukar tayar spare tapi TAKUT.
tayar pancit waktu malam di kawasan sunyi.

• nak tukar tayar spare tapi TAK RETI.
seumur hidup tak pernah buat sendiri.

• nak tukar tayar spare tapi PENAT.
cuaca panas terik. badan akan berpeluh-peluh.

SEBAB ITU PERLU STANDBY FLATFIX.

FLATFIX akan menampal kebocoran dan mengembangkan tayar secara automatik dalam masa hanya 90 saat saja.
dan sangat mudah digunakan.



video

untuk yang bawa motor atau basikal, wajib ada FLATFIX.
tayar pancit atau bocor di tengah jalan bukan lagi masalah dengan FLATFIX.

berminat?
whatsapp 017-3333715.
COD untuk area banting, shah alam dan klang.

~end~

Friday, June 9, 2017

...ke UDARA lagi...

sekejap betul masa berlalu.
hari ini dah 14 ramadhan.
tinggal 2 minggu lagi kita berpuasa.
insya Allah..

bulan ramadhan bulan yang paling sibuk.
menulis pun dapat beberapa helai je.
ekekkekekee..

disebabkan sibuk yang entah apa-apa entah, hari ni baru saya sempat nak post pasal saya masuk radio hari tu.
muat pulak saya masuk radio kan?
hahahhaa...

pada 31 mei yang lalu saya diundang ke radio selangor fm.
bersamaan dengan 5 ramadhan tempoh hari.
untuk segmen dari mata tinta selama 30 minit ni saya mempromosikan novel isteri acah-acah.
saya promosikan sekali novel saya yang bakal terbit nanti.









terima kasih pada DJ anis mokhtar sebab layan saya dengan baik.
kalau ada umur yang panjang jemputlah saya sekali lagi.
ehehheee..

terima kasih jugak pada semua yang mendengarkan saya.
maaf andai ada kekurangan.
teruskan menyokong saya ek.
tengkiu3...

~end~