About Me

Thursday, July 31, 2008

bErpEstakAn bUkU di pKnS

Duduk dari kiri: Moon, Hani Fazuha dan Aida Adriani.
Berdiri dari kiri: Mala, Lis dan Fira. (semua staf ALAF 21)

Sekali lagi Moon bertemu dengan para pembaca yang berkunjung ke Pesta Buku Selangor 2008 di PKNS, Shah Alam pada 26 dan 27 Julai yang lalu iaitu pada hari Sabtu dan Ahad. Seronoknya apabila dapat bertemu dengan novelis ALAF 21 yang lain iaitu Aida Adriani dan Hani Fazuha.

Memang seronok! Kak Aida dan Kak Hani best dan tak sombong orangnya. Senang sekali berbaul-bual dengan diorang, tukar-tukar cerita dan berkongsi pengalaman masing-masing. Sempat menghabiskan masa makan tengah hari bersama lagi. Tapi, pada hari Ahad cuma Moon dan Kak Hani aje yang ada. Kak Aida tak dapat datang. Harap-harap dapat jumpa lagi lain kali.

Meriah suasana PKNS pada dua hari itu. Ramai yang berkunjung ke gerai ALAF 21. Staf-staf ALAF 21 pun semuanya mesra. Lis, Fira, Ziana, Liza, Mala dan Naz memang best! Inilah pengalaman pertama Moon dalam sesi bertemu pembaca di pesta buku. Hari Ahad, orang kuat ALAF fc iaitu Abang Long dan Mersik/Pokcik datang memberi sokongan. Diorang memang best. Cuma Moon tak berkesempatan nak berbual panjang dengan diorang. Ada umur yang panjang, kita jumpa lagi.


Kepada yang telah membeli novel Sebutlah Namaku, Moon ucapkan bebanyak terima kasih. Terimalah kemunculan pertama Moon seadanya. Moon akan memperbaiki kelemahan demi kelemahan dari masa ke semasa. Teruskan menyokong Moon ye...Jejaka kacak yang bawa beg tulah Abang Mersik....
Posing lagi dengan Kak Hani dan staf ALAF yang comel2 tu.


2 comments:

IdzaRis said...

BELUM ADA KESEMPATAN NAK BACAE BUKU NI.AKAN CARIK DIKEDAI BUKU.KU SEBUT NAMAMU KAN?
SYABAS YER...

...:muRn! aQ!La a.k.a mOOn:... said...

TQ 4 ur wish, idzaris...
novel sy tajuknya Sebutlah Namaku.
Bukan Kusebut Namamu.
x sabar nak tggu dikomen.
supaya sy dpt perbaiki kelemahan.