About Me

Wednesday, November 12, 2008

tHE FaCE ReVEaL

Jadi mangsa tag lagi! Sekali lagi dikenakan oleh Kak Hani Fazuha. Waaa...
Nasib baik tak susah sangat. Fuhh...

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair. Just take a picture.
3. Post that picture with no editing.
4. Post this instruction with your picture.
5. Tag 10 people to do this.


Moon ambil gambar ni pada 7 November 2008. Gambar paling baru. Masa ni officemate Moon, si Fira lastday kerja kat situ. Kiranya, ni farewell untuk dia. Kak Wan siap belikan kek untuk dia. Untuk Fira, semoga berjaya dalam kerjaya terbaru. Akak tahu Fira kalau buat apa-apa, memang sungguh-sungguh. Teruskan sikap macam tu sebab ia adalah aset untuk berjaya. Jangan lupakan akak ek... Miss you much. Muahhh!!!

p/s: Bantal bentuk love kaler pink tu memang bagi akak ke, Fira? Kot ye pun nak bagi, basuhlah dulu. Hehehe...

Mangsa seterusnya... tak payahlah ek. Tak sampai hati nak kenakan orang. Moon kan budak baik? Budak baik mesti tabah!

5 comments:

Serunai Faqir aka SF said...

apa mangsa, mangsa, mangsa? macam mangsa banjir aje .. hehehehe ...

...:muRn! aQ!La a.k.a mOOn:... said...

SF ni...
jadi mangsa banjir ok ape.
drpd mangsa godaan.
wuu... x rela u!

fira said...

busuk ke kak moon??? wangi la.. hehe... miss u too kak moon!

...:muRn! aQ!La a.k.a mOOn:... said...

hai fira...
rindu ar kat ko.
mesti skrg ko dah maju abis.
malu la nak jumpa ko lagi nnti.

fira said...

gediks nye kak moon ni...
fira biase je la. xde yg nk dimalukan. kak moon lg byk pengalaman drpd fira. fira xde ape2 pun. miss u n alaf so much... korg paling best!!! Love - Fira -