About Me

Sunday, August 2, 2009

...mEmiLih yAng BarU...

TA DA...

Selamat datang ke dunia Moon yang baru! Cantik tak? (Soalan nak suruh orang puji ni). Rasanya ni pilihan Moon yang terbaik. Dua hari mencari blogger template yang paling best. Ni aje yang Moon rasa serasi dengan jiwa Moon. Mungkin sebab ada kunang-kunang tu kot. Wakakakaka...

Bila buku kedua Moon dah keluar, rasa macam tak best je bila 'teratak' Moon ni masih wajah lama. Asyik tengok benda yang sama, lama-lama bosan jugak. Bila dah tukar template baru, rasa fresh je. Barulah bersemangat nak update blog. (Alamak, tak ada alasan lagi lepas ni kalau blog macam tak berusik. Hehehe...)

Setakat ni dulu ya... Moon dah rasa penat sangat menghias rumah ni. Lepas tu baru fikir nak tambah post baru. Ceh... macam buat kerja bertukang pulak kan? Wakakaka...

-end-

4 comments:

ieja said...

tahniah buat murni aqila yg bjaya khasilkan 2 novel (sebutlah namaku & ucaokan kau rindu)yg menarik n buat sy senyum sendiri...
saya akan terus menyokong karya2 anda..
tq..

Serunai Faqir aka SF said...

ah, tak lawalah ... hahahaha

Hz Njw said...

caggih g2. Ssuai ngan slre rmj mcm Moon. Tiap nvl Moon mcm command jer. Sebutlah namaku..Ucapkan.. pas ney.. ? Renunglh mataku..Pandglah wajahku..nk sruh aper lg..he heh..cute..cute

...:muRn! aQ!La a.k.a mOOn:... said...

hai ieja..
tq atas sokongan awk.
bila awk bleh tersenyum, sy pun akn tersenyum jgak.. =)

SF..
x lawa xpe, asalkan manis.
wakakakaka...
tp moon tau ada nada pujian di situ.
TQ..

elo k.haiza..
best jgak tajuk renunglah mata.
hihihihi...
moon simpan tajuk tu utk novel akan dtg.
anyway.. thx atas pujian tu.
=D