About Me

Sunday, November 7, 2010

...noVembeR raiN...

...4 Nov 2009...
Happy sangat bila dia call Moon.
Kitorang berborak-borak. Lama.
Sebab hari tu birthday dia.
Jadi dia boleh call Moon. Free.
Bukan sekali dia call.
Sampai 4-5 kali.
Macam-macam yang kitorang borak.
Sesekali diselang-seli dengan ketawa.
Ada harapan dalam setiap kata-katanya. 


...4 Nov 2010...
Takkan ada panggilan daripada dia lagi.
Tak mungkin dapat dengar suara dia semula.
Moon cuma boleh dengar suara dia di dalam hati.
Terdengar-dengar dia menyebut nama Moon.
Bergema-gema teringatkan tawa riangnya.
Ucapan hari jadi dah tak ada guna.
Panggilan percuma sepanjang hari pun tak ada maknanya lagi.
Sebab dia sudah dipanggil ILAHI.

Moon rindu dia...... 
Terlalu rindu.


 
















November.....
It's raining. 
Outside and inside. 

~end~

2 comments:

anum shukri said...

Moon..banyak2kan berdoa dan sedekahkan ayat2 suci untuk arwah..

...:muRn! aQ!La a.k.a mOOn:... said...

insya-Allah.....
mudah2an apa yg kite doakan utk arwah dimakbulkan.
amin.....
thx kak.