About Me

Wednesday, March 6, 2013

...review SAYANG AWAK, SAYANG...

Assalamualaikum. Hai.....
Cewaahh! Intro yang sopan santun gitu.
Nak 'cover' la tu sebab dah lama tak update blog.
Huhuuhuu.....

Okey!
Ini review novel Sayang Awak, Sayang... yang Moon pilih untuk dimasukkan kat sini.
Review ni Moon pilih sebab lebih detail dan ada kelainan daripada review yang lain.
Kepada Lagenda Novel (LN/Ju), terima kasih banyak-banyak.
Masa baca review ni bergenangan air mata Moon.
Terharu dan rasa sangat dihargai.
Terasa susah payah Moon menulis 5 novel selama ni sangat berbaloi.
Tak ada yang membahagiakan hati seorang novelis melainkan pembaca berasa puas dengan hasil tulisannya.

LN siap buatkan gambar lagi.
Ada Naz, Jun, Fahim, Haziq..... Motor pun ada!
Semua ni Moon akan simpan sebagai kenangan.
Meh kita baca review LN pasal novel Sayang Awak, Sayang...




Paling Moon suka gambar ni sebab ada Motor yang comel tu! :)


Banyak lagi review yang Moon terima.
Boleh tengok dalam Moon punya instagram.
Insya-Allah Moon akan cuba masukkan semuanya.
Pada semua yang sudi review novel-novel Moon, Moon sayang awak semua, sayang!

~end~

5 comments:

Suspek Utama said...

dh publish ea?nk kena g MPH la ni..

...:muRn! aQ!La:... said...

suspek utama:
dah publish dah. tengkiu awk. (^_^)v

Hajjar Aswad said...

Best sangat sangat dah ulang baca 2 kali....

...:muRn! aQ!La:... said...

@hajjar aswad: thx awk. hepi nyer saya. tengkiu3...!! (^_^)v

Halidi Sharifuddin said...

Buku ni memang best! Dah baca berpuluh-puluh kali still tak bosan. Asyik teringat je dlm kepala. Keep it up!