About Me

Wednesday, June 10, 2015

...beli novel ONLINE...

ramai yang kata susah nak cari novel saya kat kedai buku.
tak ada jual la.
dah habis stok la.
stok tak sampai lagi la.

kalau macam tu, beli je terus dengan saya.
insya Allah sentiasa ada stok.
siap ada tandatangan untuk kenang-kenangan lagi.

caranya senang je.
e-mel saya kat murni.aqila@gmail,com.
bagitahu nak novel apa, berapa kuantiti.
nanti saya akan bagi jumlah bayarannya.
postage semenanjung RM5.
postage sabah/sarawak RM10.
untuk ahli murninspire FC free postage.
nak jadi ahli murninspire FC kena beli kad ahli berharga RM10.
keahlian untuk seumur hidup. 
tak payah renew bagai.

lepas dah tahu jumlah bayaran, boleh bank in ke akaun maybank 562218111067 (inkprez enterprise).
bayar guna online banking boleh.
pergi kat mesin ATM pun boleh. 
guna mesin Cash Deposit pun boleh.
janji ada resit.

ambil gambar resit lepas tu e-mel kat saya.
bagi sekali nama, alamat & no phone.
insya Allah saya akan poskan secepat mungkin.
dengan guna pos laju, sehari dah boleh dapat novel tu.
senang kan?

setakat ni saya ada 7 buah novel:
1. Sebutlah Namaku (2008)
2. Ucapkan Kau Rindu (2009)
3. Cinta Aku Seadanya (2010)
4. Ingat Janji Kita (2011)
5. Sayang Awak, Sayang (2012)
6. Awak Jangan Nakal (2014)
7. Gila Tak Rindu (2015)

kalau nak baca sinopsis, nak baca novel secara online atau tonton trailer.. boleh la klik gambar-gambar novel kat ruang sebelah kanan blog ni.

dan saya akan terus berkarya, berkarya dan berkarya dan terus berkarya.
insya Allah...

~end~

No comments: