About Me

Friday, April 29, 2016

...PBAKL 2016 di MAEPS...

saya mohon maaf.

novel terbaru saya Tunang Tak Guna tak ada kat PBAKL maeps taw.
insya Allah kalau ada jodoh novel tu keluar kat jualan gudang karangkraf pada 27 mei pulak.
sori..

sob sob. 
(T__T)

tapi takpe.. 
banyak lagi novel, buku, majalah, surat khabar sinar harian macam macam lagi la.
tak seperti tahun sebelum ni, kali ni pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2016 berlangsung kat MAEPS serdang.
bukan di PWTC lagi.

okey la saya nak belanja poster yang menggoda.
huhuu...

ingat tarikh ni. 29 APRIL - 9 MEI 2016. ada diskaun sampai 80%..!! wooww...!! ada peluang nak menang RM10 000 beb! wooww lagi...!!

nak cari boorth karangkraf senang je. dewan A1 (A1058 - A1067). A2 (A2099 - A2108) A3 (A3081). dewan C pulak kat C1084 - C1088 dan C1090 - C1094)

ni jadual kedatangan novelis Alaf 21 & Buku Prima. tapi saya datang jgk setiap ari sabtu & ahad. insya Allah. 

koleksi novel RAMLEE AWANG MURSHID wajib ada. masa ni la nak kumpul semua yang ada.

ni diskaun untuk novel-novel terbaru. yang terbaru pun murah jugak 25%. yang lama lagi la murah..!!

senarai novel & buku terbaru Alaf 21. semua dengan tenang ada diskaun...!!

penggemar novel seram, thriller, action... ni senarai novel yang wajib ada dalam list. sementara tengah murah ni memborong la banyak-banyak.

buku ni paliiiiiiiing laris. belajar matematik senang rupanya. ada teknik dia. nak tahu kena la beli buku ni. sangat sangat sangat highly recommended.  
buku resipi pun ada pakej jugak. murahhhhhnyaaaa....!!

tak tahu cara nak ke sana..?
senang je.
banyak public transport.
shuttle bus pun ada.
nak pergi sendiri pun banyak parking.
nak tahu klik sini: http://kualalumpurbookfair.my/how-to-get-there/

ada rezeki ada jodoh kita jumpa kat sana.
insya Allah.

~end~

1 comment:

Masitah Samsudin said...

InsyaAllah...jumpa kat sana :)