About Me

Friday, July 29, 2016

...nak POP UP CARD yang sangat cantik tak?...

siapa nak kad yang saya buat sendiri ni..?


kita tengok versi video pulak rupa kad tu macam mana.


kalau nak kad yang pop up keluar bentuk love love merah kemain lagi tu bolehlah ikut step ni:
1. ambil gambar dengan novel TUNANG TAK GUNA.
2. upload kat FB dan tag saya (Novelis Murni Aqila).
3. bagi komen tentang novel ni. bukan review taw. komen saja.
4. bagi bintang out of 5 bintang. bagi seikhlas hati. bagi sikit pon takpe saya tak marah. huhuu..

50 penyertaan pertama akan dapat kad yang eksklusif yang tak ada kat mana mana kedai pun. 
limited edition gitu. 
herherr..

penyertaan bermula pada hari isnin 1 OGOS 2016. 
so cecepat la dapatkan novel TUNANG TAK GUNA. 
jangan cakap hakak tak payung pulak.

gud luck..!!

~end~

1 comment:

Masitah Samsudin said...

Amboi... merah gitu...
much love...