About Me

Monday, May 23, 2016

...nak novel TUNANG TAK GUNA free?...

tadaa..!! 


comey tak cover novel tunang tak guna ni..? 
ngee..

novel ke 8 saya ni bakal terbit tak lama lagi.
insya Allah...
so dengan sukacita saya nak bagi 6 novel ni FREE..!!

CARANYA: pergi stalk facebook saya
sekarannnggg....!!!
sebab saya akan close bila bila masa.
anytime...!!

apa apa pun sila la baca sinopsis novel ni dulu.
herherrherr...

SINOPSIS NOVEL TUNANG TAK GUNA:
Shila bertunang dengan Ezzat. Mereka suka sama suka.

Si Shila ni perangainya pelik sikit. Cepat menggelabah. Kalut tak tentu pasal. Kuat melatah. Lurus bendul. Tapi baik hati.

Ezzat ni pulak kononnya cinta sepenuh hati pada Shila. Namun pada hari mereka bakal disatukan, Ezzat lari dari kampung! Tak tahulah sebab apa. Sakit otak agaknya. Tak guna!

Shila punyalah kecewa... menangis tak berhenti. Dahlah satu keluarga dapat malu. Menanggung hutang lagi. Kena kutuk pulak tu. Siapa yang tak sedih?

Tanpa disangka, rumah Shila terbakar. Semua tak dapat diselamatkan. Berita duka itu sampai ke pengetahuan Ezzat. Menyesal tak sudah Ezzat dibuatnya. Walau dah bertahun-tahun, dia masih menyesal tinggalkan Shila.

Ditakdirkan dia jumpa gadis berwajah seiras Shila. Tapi gadis tu bergaya. Perangai pulak garang gila. Muka Ezzat selamba dia lempang. Padan muka Ezzat! Barulah bertemu buku dengan ruas. Ezzat panggil gadis tu awek rimau.

Hmm... apa yang terjadi antara Ezzat dengan awek rimau agaknya?

*-*-*-*-*-*

kalau nak baca secara online boleh klik sini.
anyway gud luck everyone.
moga dapat novel ni sebagai hadiah daripada saya.
aminn...

~end~

1 comment:

iffah hussin said...

WAHHH BEST SINOPSIS NYE...

KALAU DAPAT NOVEL NI FREE BEST NIH...