About Me

Thursday, April 6, 2017

...cenderahati istimewa untuk ISTERI...





kalau beli novel ISTERI ACAH-ACAH pre order dapat cenderahati apa?

haa... ni la cenderahati yang saya nak bagi untuk semua yang beli masa pre order nnti. membership card + pensel panahan asmara (kah kah! ).

membership card tu boleh guna untuk dapat 20% bila novel saya. 

yang pensel tu pulak saya buat sendiri dengan rasa bahagia yang nyata. 
gituw! huhuu...

cenderahati ni limited untuk yang pre order je. 
dah habis tempoh pre order usah ditanya lagi. 
takkan dapat kat mana-mana. 
cari la sampai ke ceruk bumi. 
memang takkan ada.

so order SEGERA. 
sebab tarikh tutup pada 12 APRIL 2017. 


whatsapp/sms 012-2960485 SEKARANG..!!

nak baca novel ISTERI ACAH-ACAH boleh klik sini: http://ilham.karangkraf.com/karya-detail.aspx?idk=7513&idc=40209

#jangancakapkakaktakpayung

~end~

No comments: